Maak je dag compleet

Bekijk onze extra mogelijkheden

CULINAIRE MOGELIJKHEDEN

De Taveerne is een sfeervolle brasserie gevestigd op de werf van Batavialand. Het is een heerlijke locatie om bij te komen van alle indrukken die je op de werf hebt opgedaan. Je kan er terecht voor een kopje koffie met gebak, een snelle lunch of juist een uitgebreid diner. De Taveerne is geopend op weekenddagen en in de schoolvakanties. Daarbuiten speciaal voor u op afspraak. Neem contact op met onze collega's om de mogelijkheden te bespreken.

DEMONSTRATIE KANONSCHIETEN

De lancering van een nieuw product, het vieren van een jubileum of een kick-off wordt een echte knaller met een demonstratie kanonschieten. De kanonniers van Batavialand luisteren uw bijeenkomst in stijl op met kanongebulder! Iets feestelijks te vieren op locatie? Ook buiten Batavialand verzorgen de kanonniers demonstraties kanonschieten. Kanonschieten kan vanaf zomer 2023 weer plaatsvinden.

TEAMBUILDING

De werf biedt een prachtig decor voor diverse teambuildingsactiviteiten, zoals klimmen in het want, abseilen, boogschieten maar ook diverse samenwerkingsopdrachten. De activiteiten worden verzorgd door onze partner Eventmate. Alle activiteiten kunnen worden gecombineerd tot een op maat gemaakt programma waarin al uw wensen zijn verwerkt.

PROGRAMMA OP MAAT

Wij hebben al een aantal arrangementen voor je samengesteld. Dit zijn slechts suggesties, er zijn tal van mogelijkheden! Laat ons weten wat de wensen zijn en wij maken graag een passend voorstel.

Neem contact op met: reserveringen@batavialand.nl