Batavialand Opstapdagen

Wat is niet leuker om eerst de stoere verhalen en het leven aan boord van de Batavia te beluisteren en of lekker actief bezig zijn op de werf met verschillende activiteiten, waarna je daarna of ervoor deze ervaring in praktijk gaat brengen op zeilschip Bounty.

Wat houdt het arrangement in?

Allereerst word je aan boord gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje door de crew van Zeilschip Bounty. Na een korte uitleg over het authentieke VOC zeilen en de veiligheid aan boord, gaan de trossen los. Vervolgens kun je 2 uur lang genieten van een prachtige tocht over het Marker- of IJsselmeer. Aan boord kun je een hapje of drankje bestellen en op ontspannen wijze in de lounge kussen genieten van de elementen zon, wind en water. Ook kun je actief meehelpen met het hijsen van de zeilen onder professionele begeleiding of als stuurman koers zetten naar waar de wind ons brengt. Mocht het slecht weer zijn dan is het ook mogelijk om tijdens de vaartocht comfortabel binnen te zitten met uitzicht naar buiten.

Hoe laat en waar kan ik opstappen?

Per dag zijn er 2 afvaartmogelijkheden; om 12.00 uur en 16.00 uur. Het schip is afgemeerd in de Bataviahaven op ongeveer 6 minuten loopafstand van Batavia Stad Fashion Outlet. Onderstaand zie je de exacte locatie waar het schip is afgemeerd. Zorg dat je 15 minuten voor de afvaart aanwezig bent op deze locatie.

Een super leuke ervaring voor Kinderen!

Kinderen van 4-12 jaar krijgen 50% korting op de zeiltocht en tussen 0-3 jaar is het zelfs helemaal gratis. Zij ontvangen een leuke piratenkleurplaat om tijdens het varen in te kleuren. Ook zijn er op het schip voor een klein prijsje leuke bandana’s verkrijgbaar. Combineer tijdens de zomervakantie (juli en augustus) je bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet of Batavialand met een 2-uur durende zeiltocht over het Marker- of IJsselmeer. (Ticketprijs zonder entree Batavialand)

Reserveer een ongelofelijke leuke en leerzame dag in Batavialand!