De Vloek van de Batavia

Vloek van de Batavia op 30 en 31 oktober

Jong en oud kunnen tijdens dit Halloween weekend volop griezelen op spookschip Batavia. Zo kunnen kinderen (en volwassenen ook) zich laten schminken als spook of zombie en hun eigen sprookje maken. Daarnaast worden op de Batavia griezelige verhalen verteld en is er een spannende blacklight speurtocht.

Openingstijden:

30 oktober van 10:00 tot 17:00 uur

31 oktober van 11:00 tot 17:00 uur

Vloek van de Batavia 16+

Zaterdagavond 30 oktober is het bij Batavialand griezelen voor volwassenen. Vanaf een donkere steiger worden bezoekers door piraten meegenomen en rondgeleid op het schip de Batavia. Een spannende rondleiding, want overal heerst chaos en verdriet en achter iedere balk kan een piraat zitten. Deze piraten hebben de Batavia veroverd en laten zich niet zomaar verdrijven. Zij jagen bezoekers de stuipen op het lijf.

Zaterdag 30 oktober van 19:30 tot 22:30 uur, toegangsprijs € 7,50. Reserveren is niet nodig.

Durf jij het aan om aan boord te gaan?