Vrijwilligers

Vrijwilliger Beeldsnijden

Batavialand vertelt het verhaal over de Nederlanders; in hun strijd tegen water, met hun verre reizen en ontdekkingen, de inpolderingen en dijken, hun handelsgeest en technisch vernuft. Batavialand bestaat uit een buiten locatie; de werf met aan de steiger de reconstructie van VOC-schip de Batavia. En een binnen locatie; het museum met haar tentoonstellingen en presentaties. Batavialand is een leuke, leerzame en vooral interactieve dag uit voor het hele gezin.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

Vrijwilliger Beeldsnijden

Vrijwilliger aan het woord:

“Beeldsnijden is een eeuwenoud ambacht! Vind jij het, net als ik, leuk om de hele dag creatief bezig te zijn en een stuk hout te bewerken. Dan zijn we op zoek naar jou!”

Afdeling en rol

De afdeling Ambachten zoekt vrijwilligers die het beeldsnijden willen leren en de bezoekers enthousiast willen maken over dit ambacht. Je werkt aan een werkstuk, je laat dit zien aan de bezoekers van Batavialand en beantwoordt hun vragen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt enige kennis en ervaring met hout bewerken;
  • Je bent minimaal 1 dag(deel) per week en 1 dag in de 4 weken in het weekend beschikbaar;
  • Kennis over de onderwerpen van Batavialand is zeer welkom, maar we vinden de belangstelling in deze onderwerpen minstens zo belangrijk.

Wij bieden

Een boeiende en fantastische plek op een unieke locatie met heel veel enthousiaste collega’s die hun passie graag willen overbrengen op anderen. Onze vrijwilligers ontvangen een lunch, parkeerkaart, gratis toegang met familie tot Batavialand en korting op winkelproducten.

Informatie en interesse

Heb je inhoudelijke vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator. Je curriculum vitae met motivatie stuur je naar: sollicitaties@batavialand.nl of per post naar de afdeling Vrijwilligerszaken, Postbus 119, 8200 AC Lelystad.