Rondleiding Maritiem Depot

Op vrijdag 12 oktober en zaterdag 13 oktober geeft Joran Smale, conservator van Batavialand, een rondleiding in het maritiem depot.

In het depot liggen topstukken die (nog) niet in Batavialand te bezichtigen zijn. De collectie bestaat uit ca. 38.000 archeologische vondsten uit scheepswrakken, die gevonden zijn in Flevoland en op andere plekken in Nederland. Zoals het wrak van een 17e-eeuws beurtvaarder, dat is gezonken op de Zuiderzee met allerlei interessante spullen aan boord. Ieder stuk, groot of klein, heeft zijn eigen verhaal. Conservator Joran Smale vertelt hier graag over. De rondleiding is gratis.

Meld je aan via aanmelding@batavialand.nl o.v.v. rondleiding Maritiem Depot.


WANNEER:                                   Vrijdag 12 oktober en zaterdag 13 oktober
TIJD:                                                 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur
DUUR RONDLEIDING:            30 minuten