Teambuilding

Communiceer en werk samen

Batavialand biedt verschillende mogelijkheden om de bijeenkomst of vergadering uit te breiden met een teambuildingsactiviteit of een workshop.

klimmen

Een spannend teamuitje waarbij teambuilding en grenzen verleggen centraal staan. Klim samen met jouw team naar de top van het VOC-schip de Batavia. Met behulp van samenwerken, goed communiceren en vertrouwen in elkaar, klimt jouw team tot grote hoogten.

Abseilen

Je kunt nu abseilen vanaf het hoogste punt vanaf het VOC-schip de Batavia. Verleg je grenzen en trotseer de hoogte. Met behulp van samenwerken, goed communiceren en vertrouwen in elkaar, komt jouw team weer veilig met beide benen op de grond.

Boogschieten

Onder begeleiding kun je boogschieten. Boogschieten is een bijzondere ervaring: geest, lichaam, techniek en de kruisboog werken samen als één om zo de pijl in het doel te krijgen. Concentratie en focus op het doel, brengen jouw team samen.

Batavia’s Goudjacht

In verschillende teams wordt er gestreden om de hoofdprijs, een grote goudklomp! Aan het begin van het spel krijgt ieder team een aantal goudklompjes waarmee men opdrachten kan kopen. Indien een opdracht geheel of gedeeltelijk goed uitgevoerd wordt, verdient het team daarmee extra goudklompjes. Het team dat uiteindelijk de meeste goudklompjes heeft, wint daarmee het handelsspel.

Codekraker

Bij Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de benodigde aanwijzingen te vinden en daarmee de code te kraken? Binnen 1 uur dienen de deelnemers de vier opdrachten te volbrengen en de aanwijzingen binnen te halen. Deze opdrachten zitten echter achter slot en grendel: eerst een sleutel verdienen dus! Samenwerken en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk?

VOC handelsspel

Batavialand anno 1648: jouw avontuur als handelaar is er één van oprechte samenwerking, maar ook van sluwe tactieken en de smaak van het bittere verraad. Het speelt zich af in een ruimte waar je de heerlijke geuren van specerijen kunt ruiken. Hier probeer je met een goed gevulde buidel aan zilveren dukaten de handelsmarkt te veroveren. Door samenwerken, slim onderhandelen en interactie met echte veilingmeesters kun je als handelaar op sluwe wijze je concurrenten voor zijn. De groep zal ervaren dat vertrouwen en samenwerken de sleutel zijn tot succes!