Restaurant De Taveerne

Bekijk onze mogelijkheden

WELKOM BIJ RESTAURANT DE TAVEERNE

De Taveerne is een sfeervol restaurant gevestigd op de werf van Batavialand, een bestemming waar gastvrijheid en culinaire genoegens hand in hand gaan. Ons restaurant, verrijkt met schilderingen van de zeventiende eeuw, biedt een unieke ambiance waarin de geschiedenis van de Batavia tot leven komt.

BEDRIJFSFEESTEN

De Taveerne vormt de ideale setting voor een memorabel bedrijfsfeest. Of u nu op zoek bent naar een intieme borrel of een grootse kerstmarkt die de gehele werf van Batavialand omvat, wij bieden uiteenlopende mogelijkheden. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een voorstel op maat.

TEAMBUILDING

Ontdek de werf van Batavialand als een unieke locatie voor teambuildingsactiviteiten. Al deze activiteiten kunnen worden gecombineerd tot een op maat gemaakt programma, afgestemd op al uw wensen.

PROGRAMMA OP MAAT

We hebben diverse arrangementen voor u klaargestoomd. Klik hier om deze te bekijken. Dit zijn slechts voorbeelden van wat er mogelijk is; de opties zijn eindeloos. Vertel ons uw wensen, en wij stellen met plezier een arrangement samen dat perfect bij u past.

Voor meer informatie en de mogelijkheden

Neem contact op via: ans@frommsanta.nl of tel. 06 12 62 94 75