Groepen en Zakelijk

Een unieke locatie voor elk gezelschap

Batavialand is te boeken als unieke locatie voor uw vergadering,(bedrijfs)evenement of bijeenkomst. Het leent zich het gehele jaar door uitstekend als locatie voor tal van meetings en festiviteiten.

Met ruime buitenterreinen en verschillende bijzondere ruimtes creëren we graag een sfeervolle locatie voor uw bijeenkomst. Van intiem naar groots. Stelt u eens voor: de werf, het VOC-schip Batavia en/of het museum exclusief voor al uw medewerkers of relaties. We verzorgen ook met plezier, passend in het thema, de culinaire invulling van uw bijeenkomst.

Ook de eyecatcher van Batavialand, de reconstructie van VOC-schip de Batavia, kan ingezet worden. De Grote Kajuit van de Batavia is een prachtige ruimte die vraagt om een diner op niveau voor bijvoorbeeld de directie van uw bedrijf. En wat denkt u van een sfeervolle borrel met relaties op de steiger met uitzicht over het Markermeer?

Batavialand is centraal in Nederland gelegen en goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en natuurlijk per boot. Wij heten u van harte welkom op onze bijzondere locatie met inspirerende geschiedenis.