Zakelijke mogelijkheden

Verschillende ruimtes voor zakelijke events

De buitenterreinen van de Batavialand lenen zich uitstekend als locatie voor events, borrels, bbq’s en nog veel meer. Het open karakter van deze buitenterreinen maken deze bijzonder geschikt voor tal van bijeenkomsten. Het buitenterrein van de werf ligt tussen de open constructie van de 7 Provinciën en het te bouwen waterschip. Deze open ruimte van de werf is een prachtige locatie voor evenementen voor uiteenlopende gezelschappen van 15 tot 2500 personen. Het buitenterrein kan met kampvuren, picknicktafels en overkappingen van zeildoek volledig naar uw wens worden ingericht.

Ook voor bijvoorbeeld een klanten– of relatiedag bent u bij Batavialand aan het juiste adres. Zet uw nieuwe producten in de schijnwerpers in Batavialand. Laat uw klanten kennis maken met de producten in een van onze ambachtelijke werkplaatsen en verwen uw relaties met een culinaire verrassing vanaf de grill. Batavialand is een inspirerende en fotogenieke locatie voor tal van festiviteiten.

De Grote Kajuit aan boord van de Batavia is een bijzondere ruimte vol sfeer, status en historie en beschikbaar voor bijvoorbeeld een diner of meeting met uw relaties. Ook voor een sfeervolle borrel op de steiger met ondergaande zon en uitzicht over het Markermeer behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk is een evenement bij Batavialand te combineren met het gebruik van een van onze (authentieke) zalen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan Batavialand om de mogelijkheden te bekijken!

 • Bedrijfsevenement

  Bedrijfsevenement

  Batavialand is te boeken als unieke locatie voor uw (be...

 • Vergaderen & Trainen

  Vergaderen & Trainen

  Batavialand biedt diverse ruimtes voor al uw vergaderin...

 • Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Als decor de werf, het VOC schip Batavia of het museum....

 • Personeelsfeest

  Personeelsfeest

  Voor zowel grote, als kleine feesten ben je bij Batavia...

 • Locaties

  Locaties

  De beste locaties voor een bruiloft, bedrijfsfeest of vergadering