HISWA

Samen met de HISWA bieden wij een combinatie ticket aan.

HISWA te water – hét watersportevenement voor iedereen die van watersport houdt!

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Of kennismaken met de watersport? Bezoek dan de 35ste HISWA te water van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018 in de Bataviahaven!

In lijn met de nieuwe lijfspreuk “I love watersport”, wordt de Bataviahaven tijdens de HISWA te water omgetoverd tot het Walhalla voor iedere watersportliefhebber. Naast een breed aanbod aan nieuwe boten, waaronder vele primeurs, en watersport gerelateerde producten worden bezoekers getrakteerd op een rijk gevuld activiteitenprogramma.

Combineer uw bezoek!

De entree van de Hiswa ligt op nog geen 300 meter van de entree van Batavialand, dus een bezoek aan beide is uitstekend te combineren. In samenwerking met de Hiswa kunnen wij bezoekers een voordelig combinatieticket aanbieden. Zo betaalt u wanneer u online uw ticket boekt slechts € 20,- voor een volwassene i.p.v. € 29,-  en kunnen uw kinderen mee voor € 10,- i.p.v. € 15,-. Wanneer u online  een ticket bestelt ontvangt u per e-mail uw combinatieticket, deze geeft toegang tot de HISWA te water en het Batavialand museum tussen 5 en 9 september.

Koop hier een combinatieticket voor de HISWA en Batavialand.