Kinderfeestje

Een verjaardagsfeestje vieren in Batavialand is leuk voor jongens én meisjes! We hebben leuke arrangementen gemaakt voor kinderfeestjes in ons museum of op de werf.

Als je graag je feestje op de werf wilt vieren dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor dit programma:

Je start je feestje met ranja en muffin in ons restaurant. Misschien hebben je vriendjes wel cadeautjes voor je meegenomen en die kun je dan mooi uitpakken! Daarna volgt een spannende rondleiding over de Batavia en langs de ambachten. Na de rondleiding zijn er nog allerlei leuke dingen te doen zoals een spijker smeden in de smederij, een eigen springtouw maken bij de tuigerij en kan je diverse oud Hollandse spelletjes doen zoals steltlopen, hoepelen en ring werpen. Zo kun je ook een competitie houden met je vriendjes als je wilt! Een kinderfeestje op de werf is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kijk hier voor meer informatie.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids