Vrijwilligers

Dag coördinator zaterdagteam

Batavialand vertelt het verhaal over de Nederlanders; in hun strijd tegen water, met hun verre reizen en ontdekkingen, de inpolderingen en dijken, hun handelsgeest en technisch vernuft. Batavialand bestaat uit een buiten locatie; de werf met aan de steiger de reconstructie van VOC-schip de Batavia. En een binnen locatie; het museum met haar tentoonstellingen en presentaties. Batavialand is een leuke, leerzame en vooral interactieve dag uit voor het hele gezin.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

Dag coördinator zaterdag

Vrijwilliger aan het woord: “Ik vind het ontzettend leuk om te organiseren en mijn team enthousiast te houden. Door dit goed te doen bezorgen wij de bezoeker van Batavialand een geweldige dag.”

Afdeling en rol

De afdeling Publiekszaken en Presentaties zoekt een dag coördinator die organiseren in zijn/haar bloed heeft zitten en bijzonder gastvrij is. Je verwelkomt de bezoeker en je stimuleert de andere vrijwilligers bezoekers te ontvangen op een gastvrije en hartelijke wijze. Je geeft gevraagd en ongevraagd informatie over de werf, het restaurant en zaalaccommodatie op een manier waardoor de bezoeker zich thuis voelt. Je verdiept je in de onderwerpen van de gidsen en bent bereidt kassa te draaien indien nodig. Je bent verantwoordelijk voor de kas. Je verzorgt de planning van jouw team en weet als geen ander hoe te communiceren. De Batavialand beleving van de bezoeker begint bij jou als vrijwilliger.

Wat verwachten we van jou?
  • Iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan;
  • Ervaring met het leiding geven en werken met vrijwilligers is een pré;
  • Kennis van kassasystemen is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk;
  • Verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op de werf: openen en sluiten, inzet vrijwilligers en rondleidingen.
  • Dag coördinator zaterdag is er 1 keer in de 4 weken op zaterdag (vast team)
Wij bieden

Een boeiende en fantastische plek op een unieke locatie met heel veel enthousiaste collega’s die hun passie graag willen overbrengen op anderen. Onze vrijwilligers ontvangen een lunch, parkeerkaart, gratis toegang met familie tot Batavialand en korting op winkelproducten.

Informatie en interesse

Heb je inhoudelijke vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Anuschka de Vries, vrijwilligers coördinator. Je curriculum vitae met motivatie stuur je naar: anuschka.devries@batavialand.nl of per post naar de afdeling Vrijwilligerszaken, Postbus 119, 8200 AC Lelystad.