Piratendag

Op zaterdag 20 oktober vindt de Piratendag plaats in Batavialand. Deze dag is werf van Batavialand één groot pirateneiland, waarbij kinderen en hun (groot)ouders zich de hele dag kunnen uitleven met verschillende activiteiten. Zo kunnen de bezoekers kennis maken met de werf en haar ambachten, maar ook kunnen de kinderen meehelpen het schip de Batavia te bevrijden van de ‘slechte piraten’ inclusief kanongebulder!

Piratenstreken toegestaan!

Tijdens de Piratendag zijn piratenstreken toegestaan! Steel de drankfles van een echtepiraat, klim in het want, doe alle piratenopdrachten en verdien een echte gouden piratenmunt!

Op de werf zijn alle ambachten in bedrijf waar de kleine piraten hun eigen souvenir kunnen maken! Natuurlijk lopen er deze dag ook echte ‘Pirates of de Caribbean’ rond op de werf en zij willen maar wat graag de Batavia veroveren. Het enteren van de Batavia, waar alle piraatjes aan mee mogen doen, is het hoogtepunt van de dag!

Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten zoals schminken, er is een springkussen en er zijn knutselactiviteiten. De Piratendag is dan ook geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Demonstraties

Re-enactment groep Allemansend heeft een piratenkampement opgebouwd op de werf, geven vuurwapen demonstraties en laten een zien hoe je moet zwaard vechten. En mocht je last hebben van je gebit, er is een chirurgijn aanwezig die je graag afhelpt van je gebitsproblemen.

Koop nu je ticket online!