Prijzen / Tickets

 

De entreekaartjes geven toegang tot zowel het museum (voorheen: Nieuw Land Erfgoedcentrum) als de werf (voorheen: Bataviawerf).

Individuele tickets Prijs
Volwassenen €14,-
Kind (4 - 12 jaar) €7,50
Kind (0 – 3 jaar) Gratis
Gezinskaart (2 vw / 2 k) €36,-
Studenten €9,50
Vrienden Batavialand Gratis
Museumkaarthouders Gratis
Groepstarieven op voorhand gereserveerd (vanaf 15 personen) Prijs
Volwassenen €11,50
Kind (4 - 12 jaar) €5,50
Kind (0 – 3 jaar) Gratis
Scholieren €7,50
Combitickets Prijs
Orchideeënhoeve – Batavialand volwassenen €21,50
Orchideeënhoeve – Batavialand kind (4 - 12 jaar) €11,50
Aviodrome – Batavialand volwassenen €22,50
Combi Aviodrome – Batavialand kind (4 - 12 jaar) €16,50
Kind (0 - 3 jaar) Gratis

Honden

Honden en andere huisdieren worden niet toegelaten in Batavialand. Blindengeleidehonden in functie en officieel opgeleide hulphonden zijn wel toegestaan.

Mindervaliden

Het museum, de werf en de ambachtenwerkplaatsen van Batavialand zijn toegankelijk voor mensen die slecht ter been en/of rolstoel gebonden zijn. De schepen de 7 Provinciën (in aanbouw) en de Batavia zijn alleen met trappen bereikbaar. De Batavia is een authentieke reconstructie van een 17e-eeuws VOC Retourschip die je zelfs tot in het ruim kunt verkennen. Je dient dan wel rekening te houden met smalle doorgangen en steile trappen. Er is een minder-validentoilet aanwezig in het museum en op de werf. Op aanvraag kunnen wij een rolstoel voor je reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Ontdek Lelystad en Flevoland!

Lelystad heeft nog zoveel meer te bieden! Klik hier voor tips en mogelijkheden om je bezoek in Lelystad en omgeving te verlengen.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids