Scholen & kids

Kinderfeestjes

Een verjaardagsfeestje vieren in Batavialand is leuk voor jongens én meisjes! We hebben leuke arrangementen gemaakt voor kinderfeestjes in ons museum of op de werf.

Als je graag je feestje op de werf wilt vieren dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor dit programma:

Je start je feestje met ranja en muffin in ons restaurant. Misschien hebben je vriendjes wel cadeautjes voor je meegenomen en die kun je dan mooi uitpakken! Daarna volgt een spannende rondleiding over de Batavia en langs de ambachten. Na de rondleiding zijn er nog allerlei leuke dingen te doen zoals een spijker smeden in de smederij, een eigen springtouw maken bij de tuigerij en kan je diverse oud Hollandse spelletjes doen zoals steltlopen, hoepelen en ring werpen. Zo kun je ook een competitie houden met je vriendjes als je wilt! Een kinderfeestje op de werf is leuk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kijk hier voor meer informatie.

Scholen & kids

Batavialand heeft een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt ‘edutainment’. Zowel in ons museum als op de werf zijn diverse activiteiten te boeken. Naast het Zuiderzeeproject en onderwerpen gerelateerd aan (maritieme) archeologie komen belangrijke onderwerpen uit de Canon van de Nederlandse Geschiedenis zoals de VOC en Michiel de Ruyter uitgebreid aan bod in Batavialand. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken en een schoolbezoek te reserveren.

Kijk hier voor meer informatie over de educatiemogelijkheden in het museum.

Kijk hier voor de mogelijkheden op de werf.

Spreekbeurt & Werkstuk

We helpen je graag bij het maken van je spreekbeurt of werkstuk!

Kids

Je zult je niet vervelen als je met je ouders naar Batavialand komt! Als je door ons museum loopt dan kom je allerlei leuke dingen tegen voor kinderen. Zeker als je een beetje nieuwsgierig bent kom je hier aan je trekken! En op de werf kan je heel veel dingen doen. Heb je wel eens een spijker gemaakt boven een vuur? Of je eigen springtouw gemaakt? Als je hier geen zin in hebt dan neem je gewoon de speurtocht mee die je krijgt bij de kassa en ga je zelf op avontuur!

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids