Voor Kids

Speciaal voor kinderen is er op de werf van alles te doen. Dat maakt het een ideale locatie voor een verjaardagsfeestje. Wil jij met je vriendjes een spannende speurtocht doen op de Batavia en daarna een spijker smeden in de smederij? Of ga je liever een eigen springtouw maken? Het kan allemaal in Batavialand! En natuurlijk kan je daarna lekkere poffertjes eten in ons restaurant.
Maar ook als je gewoon met je vader of moeder komt is er van alles te doen. Een speurtocht, spijker slaan, stelt lopen…….. je zult je hier niet snel vergeten. Kijk hier maar eens om te lezen wat andere kinderen van hun bezoek vonden! Voor het boeken van kinderfeestjes kan je het beste even contact met ons opnemen.

Natuurlijk kan je ook met je school komen! Kijk op “Scholen & Kids” voor meer informatie.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids