Kinderfeestje

Avontuur in zicht!

Een verjaardagsfeestje vieren in Batavialand is leuk voor jongens én meisjes! Zin in een grootscheeps 17de eeuws avontuur over oude schepen, schatten en ambachten? Zet dan koers naar Batavialand, waar volop mogelijkheden zijn om jouw verjaardagsfeestje op een leuke en leerzame manier te vieren.

Rondleiding

De inhoud en duur van de rondleiding wordt afgestemd op de interesse van de jarige job, dit maakt een rondleiding leuk voor jong en oud en voor elk interessegebied!

Workshop

Het is mogelijk jouw bezoek aan de Batavialand aan te vullen met een workshop bij een van onze ambachten. Het biedt een leuke extra activiteit in het programma en laat de kinderen kennismaken met het ambacht en hun eigen vaardigheden. Batavialand biedt diverse mogelijkheden aan zoals een workshop knopen, beeldsnijden of smeden. De workshops duren gemiddeld één uur.

Speurtocht

Liever de kinderen zelf op ontdekking laten gaan? Ook dat kan met een van onze speurtochten! Aan de hand van de uitgezette speurtocht gaan de kinderen zelf op pad.

Oudhollandse spelletjes

Je kunt diverse oud Hollandse spelletjes doen zoals steltlopen, hoepelen en ring werpen. Zo kun je ook een competitie houden met je vriendjes als je wilt!

Educatieve film

Je kunt ook een film kijken over hoe de replica de Batavia is gemaakt (speelduur 10 minuten) of over de droom van Cornelis Lely (speelduur 10 minuten).

Een kinderfeestje is mogelijk voor € 10,25 per persoon.
Neem contact op met de afdeling Reserveringen dan geven wij graag samen met jou invulling aan een eigen en uniek kinderfeestje.