Winkels & Restaurant

Batavialand heeft zowel in het museum als op de werf een winkel waar je terecht kunt voor een mooi souvenir of een interessant boek. Onze collectie boeken over het Zuiderzeeproject (Flevoland) en de VOC is zeer uitgebreid. Je treft in onze winkels prachtige artikelen aan die in onze eigen werkplaatsen zijn gemaakt. Verras je familie en vrienden eens met een origineel handgemaakt cadeau uit onze winkel! De winkel is vrij toegankelijk, ook zonder entreekaartje!

Op de locatie werf en naast het museum tref je een restaurant aan. Beide restaurants kenmerken zich door een unieke sfeer. Op de werf proef je de maritieme sfeer van de 17e eeuw in restaurant De Taveerne. De sfeer zoals deze in de tijd van de drooglegging was proef je in pioniersrestaurant De Cantine. Het aanbod in beide restaurants is divers. Hier geniet je lekker na van je bezoek aan Batavialand.

Grotere projecten

Onze medewerkers hebben ook grotere projecten. Zo maken ze o.a. echte handgemaakte zeilen of een borstbeeld voor in een schip. Heb je hier interesse naar kun je contact opnemen met winkel@batavialand.nl.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids