Word vriend

Het bouwen van schepen, het beheer van ons erfgoed, het doen van historisch onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe tentoonstellingen kost veel geld. We hopen dat ook jij vriend wilt worden van Batavialand en zo een bijdrage wilt leveren aan de realisatie van onze doelstellingen.

Als vriend van Batavialand geniet je van vele voordelen. Je hebt ALTIJD gratis toegang tot Batavialand. Daarnaast ontvang je regelmatig onze digitale nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten. Je krijgt korting op onze winkelartikelen en op de toegang bij bevriende attracties.

De kosten van uw vriendschap zijn aftrekbaar voor de belasting omdat Batavialand beschikt over de culturele ANBI status.

Aanmeldformulier

Ik ontvang een donateurspas waarmee ik toegang tot het museum en de werf krijg.

Keuze*
Betaling*

Machtiging


Natuurlijk is Batavialand blij met eenmalige bedragen. Maar als u ons structureel steunt met een machtiging, kunnen we onze langlopende projecten met meer zekerheid financieren.


De voordelen van machtigen op een rij:

  • Door lagere administratiekosten blijft er meer geld over voor bouw en onderhoud
  • U zit er niet aan vast. U kunt op elk moment de machtiging stopzetten.

Download onderstaand machtigingsformulier en stuur deze ondertekend in een gesloten envelop naar: Batavialand, Antwoordnummer 93, 8200 VB Lelystad. (zonder postzegel)

Persoonlijke gegevens

Naam*
Geslacht*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)*
Organisatie (bedrijfsdonateurs)
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres**
Bankrekeningnummer (verplicht bij een machtiging)
 
Download hier het machtigingsformulier

Eenmalige gift

In plaats van een vriendschap voor een langere periode kun je er ook voor kiezen om een eenmalige gift over te maken. Met onderstaand formulier kun je dit regelen. In het formulier kun je aangeven voor welk doel je de gift wilt besteden; voor het verhaal van Flevoland, voor de historische scheepsbouw of een algemene gift waarbij Batavialand de uiteindelijke bestemming bepaald. In alle gevallen is de gift aftrekbaar omdat Batavialand beschikt over de culturele ANBI status.

Achternaam*
Voorletters*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bank- of gironummer*
Bedrag (EUR)**
 Met het verzenden van deze machtiging ga je akkoord met de regels van het machtigen.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids