Pietenfabriek

Koop hier je tickets: https://tickets.batavialand.nl/events

Om van Sinterklaas een groot feest te maken is Batavialand op zoek naar hulppieten. Zondag 24 november wordt Batavialand omgetoverd tot Pietenfabriek. Alle Pieten zijn druk aan het werk en kunnen de hulp wel gebruiken. Kinderen kunnen de pieten helpen met allerlei activiteiten en een echte hulppiet worden.

In samenwerking met theatervereniging JTL organiseert Batavialand een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten! Overal zijn Pieten aanwezig en zijn er tal van activiteiten; kinderen kunnen de pieten helpen met bakken, knutselen en nog veel meer! Als hulppiet leren kinderen ook om goed pepernoten te strooien of hoe over een dak te lopen. Sinterklaas ontmoet alle kinderen graag aan boord van de Batavia en hij vindt het erg leuk om met hen op de foto te gaan!

Kinderfeest dus ook kindertarief!

Sinterklaas is een echt kinderfeest, daarom geldt op 24 november het kindertarief (€ 7,50) voor iedereen. Dus ook voor de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s!