Batavialand
Zakelijke evenementen
Op de Batavia

Laat je meeslepen naar de 17de eeuw

Een dagje uit

Maak je eigen souvenir

De IJsselkogge tentoonstelling

Vaar de Kogge naar veilige haven

Ontdek Batavialand

De wereld van land en water

De Flevowand

Leer over 7.000 jaar geschiedenis

Vier het Voorjaar

Kom jij in de voorjaarsvakantie naar Batavialand? Batavialand zit vol met allerlei activiteiten, van knopen tot zeekaarten leren lezen. Ook is het Watertheater weer toegankelijk in de vakantie!

 

Wij zoeken jou!

Batavialand is als stichting voor een belangrijk deel aangewezen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Lijkt jou het leuk om als vrijwilliger bezoekers mee te nemen door 7.000 jaar Nederlandse geschiedenis, dan zijn wij op zoek naar jou!

Breng de Batavia aan Land

De Batavia moet het water uit. Pas dan zijn we in staat om groot onderhoud te plegen en de hoognodige restauratie uit te voeren. Door het schip aan land te brengen kunnen niet alleen de huidige generaties het schip ontdekken en beleven, maar blijft ons maritieme verleden ook voor toekomstige generaties behouden.

Schoolreisje

Ga aan boord van het spectaculaire VOC-schip de Batavia, duik in de geschiedenis van Flevoland en bouw zelf een dijk in het Watertheater. Batavialand, ook wel hét erfgoedpark der lage landen genoemd, heeft voldoende buiten- én binnenactiviteiten voor elk weertype en is bijna het hele jaar geopend.