Batavialand
Een dagje uit

Maak je eigen souvenir

Ontdek Batavialand

De wereld van land en water

De Flevowand

Leer over 7.000 jaar geschiedenis

Zakelijke evenementen
Op de Batavia

Laat je meeslepen naar de 17de eeuw

De IJsselkogge tentoonstelling

Vaar de Kogge naar veilige haven

Piratendag

Op zaterdag 31 augustus vindt de Piratendag plaats in Batavialand. Deze dag is de werf van Batavialand één groot pirateneiland, waarbij kinderen en hun (groot)ouders zich de hele dag kunnen uitleven met verschillende activiteiten.

Breng de Batavia aan Land

De Batavia moet het water uit. Pas dan zijn we in staat om groot onderhoud te plegen en de hoognodige restauratie uit te voeren. Door het schip aan land te brengen kunnen niet alleen de huidige generaties het schip ontdekken en beleven, maar blijft ons maritieme verleden ook voor toekomstige generaties behouden.

De zomer is begonnen

Tijdens de zomervakantie zijn er allerlei leuke activiteiten te doen in Batavialand. Zo kun je knopen, kopje hakken, zeekaart lezen, wantklimmen, scheepje maken en nog veel meer. Weet jij al wat je graag zou willen doen? Bekijk onze agenda!

Wij zoeken jou!

Batavialand is als stichting voor een belangrijk deel aangewezen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Lijkt jou het leuk om als vrijwilliger bezoekers mee te nemen door 7.000 jaar Nederlandse geschiedenis, dan zijn wij op zoek naar jou!