Batavialand

 Ontdek het Land van Water!

Avontuur in zicht!

Leef je uit in het Watertheater

Een dagje uit

Maak je eigen souvenir

Bataviadag

Waan je in de 17e eeuw!

Ontdek het land van water

Beleef het verhaal van ons allemaal

De IJsselkogge tentoonstelling

Vaar de kogge naar veilige haven

Op de Batavia

Laat je meeslepen in de vertellingen over de Batavia

Zakelijke evenementen

Piratendag

Op zaterdag 31 augustus vindt de Piratendag plaats in Batavialand. Deze dag is de werf van Batavialand één groot pirateneiland, waarbij kinderen en hun (groot)ouders zich de hele dag kunnen uitleven met verschillende activiteiten.

Breng de Batavia aan Land

De Batavia moet het water uit. Pas dan zijn we in staat om groot onderhoud te plegen en de hoognodige restauratie uit te voeren. Door het schip aan land te brengen kunnen niet alleen de huidige generaties het schip ontdekken en beleven, maar blijft ons maritieme verleden ook voor toekomstige generaties behouden.

De zomer is begonnen

Tijdens de zomervakantie zijn er allerlei leuke activiteiten te doen in Batavialand. Zo kun je knopen, kopje hakken, zeekaart lezen, wantklimmen, scheepje maken en nog veel meer. Weet jij al wat je graag zou willen doen? Bekijk onze agenda!

Wij zoeken jou!

Batavialand is als stichting voor een belangrijk deel aangewezen op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Lijkt jou het leuk om als vrijwilliger bezoekers mee te nemen door 7.000 jaar Nederlandse geschiedenis, dan zijn wij op zoek naar jou!