Werkstuk & Spreekbeurt

Maak je spreekbeurt over de 17e eeuw

Leuk dat je meer wilt weten over de VOC en over de Batavia. Om je een beetje op weg te helpen hebben we het volgende voor je gemaakt. Lees alles goed door, dan kun je aan de slag! Als je werkstuk of spreekbeurt af is, wil je de schepen misschien wel eens in het echt komen bekijken. Kom een keer met je familie naar de Batavialand in Lelystad. Misschien kun je zelfs wel met je hele klas komen! In ieder geval wensen we je veel succes met je spreekbeurt of je werkstuk en tot ziens in Batavialand!

BASISONDERWIJS

Batavialand heeft een boekje voor je gemaakt over de Batavia en de VOC.  Wil je nog meer te weten komen over de VOC of Michiel de Ruijter? Bekijk dan eens de site van Canon van Nederland.

VOORTGEZET ONDERWIJS

Batavialand heeft voor jou een drietal documenten gemaakt, waarin je de geschiedenis van de VOC terugleest.