Ga met speurtocht door het museum

Ga zelfstandig het museum in en ontdek alle verhalen via de speurtocht.

Bekijk hier de huidige tarieven

RESERVEER NU

Bij een zelfstandig schoolbezoek ga je met een speurtocht door Batavialand en leer je alles over het leven in en rondom Flevoland van 7.000 jaar geleden tot nu. De leerlingen worden met de speurtocht aan de hand genomen tijdens dit schoolbezoek en zullen zich zo verdiepen in de eerste bewoners van dit gebied, de prachtige reconstructie van de Batavia, de ambachten op de werf, het ontstaan van Flevoland en de vele wrakken die hier zijn gevonden. De speurtochten worden bij aankomst overhandigd.

MAAK JE PROGRAMMA COMPLEET

Wil je het programma uitbreiden met één van onze aanvullende activiteiten? Dat is natuurlijk mogelijk! Maak je schoolbezoek compleet met een rondleiding of museumles.