Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Nederland

Batavialand

Batavialand ligt aan het Markermeer in Lelystad, direct gelegen naast Batavia Stad. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Batavialand makkelijk te bereiken.

Met de auto

Als je in Lelystad gearriveerd bent kun je het beste de borden Batavia Stad volgen. Die leiden naar de parkeerplaats van Batavia Stad waar je de mogelijkheid hebt om te parkeren. De kosten voor deze parkeergelegenheid zijn € 3,00 (prijspeil 2021) voor de hele dag. Je hebt ook de mogelijkheid om in de VOC- garage te staan, waarvan de kosten € 1,20 (prijspeil 2021) per uur zijn.  Bekijk via Google Maps hoe je het beste naar Batavialand kunt rijden. De parkeerplaatsen naast het museum zijn bedoeld voor elektrische auto's (twee plaatsen) of mindervaliden (twee plaatsen).

Parkeerroute

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Lelystad. Vanaf NS-station Lelystad neem je stadsbus 3 die je ieder half uur en in 10 minuten naar de eindhalte Batavia Stad brengt. De bushalte vind je direct voor het NS station. De eindhalte is direct bij de ingang van het museum van Batavialand. Voor het reisschema zie 9292 en Arriva.

Honden zijn niet toegestaan in Batavialand.