Eten & Drinken

Maak het dagje uit compleet

Batavialand beschikt over twee sfeervolle restaurants. In brasserie Hajé de Taveerne en restaurant de Cantine kun je terecht voor een lekker kopje koffie, vers gebak, een lunch of een heerlijk diner. Het zijn heerlijke locaties om bij te komen van alle indrukken die zijn opgedaan in Batavialand.

Restaurant De Taveerne

Hajé de Taveerne is een sfeervolle brasserie gevestigd in Batavialand, op de werf. Het is een heerlijke locatie om bij te komen van alle indrukken die je in Batavialand hebt opgedaan. Je kunt er terecht voor een kopje koffie met gebak, een snelle lunch of juist een uitgebreid diner. Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij je graag naar de brochure van Hajé de Taveerne.

Restaurant De Cantine

Restaurant De Cantine is het restaurant naast het museum. Het restaurant biedt je een diversiteit aan heerlijk gerechten, variërend van een club sandwich, een heerlijke tournedos of één van de vis specialiteiten. Dineren bij restaurant De Cantine staat voor dineren in een ongedwongen en gezellige sfeer. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de brochure van de Cantine.

De brasserie de Taveerne