Restaurant De Taveerne

Bekijk onze mogelijkheden

WELKOM IN RESTAURANT DE TAVEERNE

 De Taveerne is een sfeervol restaurant, gelegen aan de werf van Batavialand, een bestemming waar gastvrijheid en culinaire genoegens hand in hand gaan. Ons restaurant, verrijkt met schilderijen uit de zeventiende eeuw, biedt een unieke ambiance waarin de geschiedenis van de Batavia tot leven wordt gebracht.

BEDRIJFSFEESTEN

De Taveerne biedt de ideale setting voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Of u nu op zoek bent naar een drankje of een groot kerstmarkt evenement dat de hele werf van Batavialand beslaat, wij bieden een scala aan mogelijkheden. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakt aanbod.

TEAMBUILDING

Ontdek de werf van Batavialand als een unieke plek voor teambuildingactiviteiten. Al deze activiteiten kunnen gecombineerd worden tot een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op al uw wensen.

PROGRAMMA OP MAAT

Wij hebben verschillende arrangementen voor u voorbereid. Klik hier om deze te bekijken. Dit zijn slechts voorbeelden van wat mogelijk is; de opties zijn eindeloos. Deel uw wensen met ons en wij stellen graag een arrangement samen dat perfect bij u past.

VOOR MEER INFORMATIE EN MOGELIJKHEDEN

Neem contact met ons op via: ans@frommsanta.nl of Tel. 06 12 62 94 75