Schoolreisje

Zin in een grootscheeps 17de eeuws avontuur? Dat ook nog aansluit bij twee thema’s uit de canon van de Nederlandse geschiedenis? Meer weten over het Zuiderzeeproject? Of onderwerpen gerelateerd aan (maritieme) archeologie? Zet dan koers naar Batavialand, waar volop mogelijkheden zijn om je schoolreis op een leuke en leerzame manier te organiseren.

Profiteer van onze uitgebreide mogelijkheden (al vanaf € 5,50 per leerling):

Multidisciplinaire thema’s
Educatieve film
Speurtochten & workshops
Gratis parkeren voor bussen
Gratis toegang & koffie voor de buschauffeur
Per 10 kinderen een begeleider gratis
Picknickplaatsen & horecagelegenheid

Rondleiding

De inhoud en duur van de rondleiding wordt afgestemd op jouw gezelschap, dit maakt een rondleiding leuk voor jong en oud en voor elk interessegebied! WORKSHOP Het is mogelijk jouw bezoek aan de Batavialand aan te vullen met een workshop bij een van onze ambachten. Het biedt een leuke extra activiteit in het programma en laat de leerlingen kennismaken met het ambacht en hun eigen vaardigheden. Batavialand biedt diverse mogelijkheden aan zoals een workshop knopen, beeldsnijden of smeden. De workshops duren gemiddeld één uur en kan al gereserveerd worden vanaf € 5,00 p.p.!

Speurtocht

Liever de leerlingen zelf op ontdekking laten gaan? Ook dat kan met een van onze speurtochten! Aan de hand van de uitgezette speurtocht gaan de leerlingen zelf op pad. Neem contact op met de afdeling Reserveringen via reserveringen@batavialand.nl of 0320 - 26 14 09 dan geven wij graag samen met jou invulling aan een eigen en uniek schoolreisje.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids