Groepsbezoek

Voor elke groep een passend programma

In het museum van Batavialand maak je een reis door de tijd. Je ontdekt de geschiedenis van Flevoland vanaf de prehistorie tot nu. Ga langs Michelle en bekijk het op één na oudste skelet van Nederland. Beleef de Droom van Lely door het zien van de film over de inpoldering van de Zuiderzee. De Flevowand, een geborduurd wandkleed van 60 meter omringt je door 200.000 jaar Flevolandse geschiedenis. Ga je met kinderen op stap? Neem ze mee en laat ze zelf aan de slag gaan in het Watertheater of maak een virtuele vaartocht met de IJsselkogge.

Op de werf maak je kennis met oude ambachten van de houten scheepsbouw. Ga af op de geur van smeedkolenvuur en maak je eigen spijker, neem een kijkje in de beeldsnijderij waar het lijkt of ambacht kunst wordt en sla je eigen touw in de tuigerij. Al deze ambachten werken samen om historische schepen te maken.

Hieronder kun je een aantal mogelijke arrangementen vinden. Dit zijn slechts suggesties. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij maken graag een passend voorstel.