Vergaderen in Lelystad

Unieke en sfeervolle vergaderlocaties in Batavialand

Als je op zoek bent naar een unieke locatie om te vergaderen in Lelystad, kom je naar Batavialand. In Batavialand hebben we diverse vergaderruimtes. Vergader bijvoorbeeld met een prachtig uitzicht op het Markermeer of vergader in de kajuit. We bieden diverse arrangementen aan voor bij de vergaderingen.

Heb je interesse in een van onze vergaderruimtes in Lelystad? Neem dan contact met ons op via 0320 – 22 59 20 of via reserveringen@batavialand.nl.

Vergaderlocaties in Lelystad

We hebben in Batavialand verschillende vergaderlocaties beschikbaar. Je kunt kiezen voor een ruimte op de werf of juist ruimte in het museum.

Commandeurskamer

Vergader op de tweede etage van de werf in de Commandeurskamer. De ruimte bevat een grote eikenhouten tafel in het midden van de kamer. Vanuit de locatie kijk je  uit op de schepen en het Markermeer.

Bestevaerkamer

In de Bestevaerkamer vergader je op de bovenverdieping van de werf. Deze ruimte heeft uitzicht over Batavia Stad.

Ontginningszalen

De Ontginningszaal kun je  in zijn geheel afhuren of slechts gedeeltelijk. Daarom is het op deze locatie ook mogelijk om met een grote groep te vergaderen in Lelystad. Je hebt uitzicht op het Markermeer.

De Zuiderzeezaal

Als je vergadert in De Zuiderzeezaal, bevindt je je in het museum. De vergaderruimte is sfeervol ingericht met een eikenhouten tafel. Deze tafel is op onze eigen werf gemaakt. Vanuit deze zaal heb je uitzicht op het Markermeer.

de verrekijker

De Verrekijker bevindt zich in het museum. Deze locatie is boven in het museum en heeft ruimte voor een grote groep mensen. De zaal biedt een prachtig uitzicht op het Markermeer en het bijzondere beeld 'The Exposure'.

 

Bereikbaarheid

Batavialand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het museum ligt aan het Markermeer in Lelystad, direct naast Batavia Stad. Bekijk de routebeschrijving en de parkeertarieven.

 

Reserveer een vergaderruimte in Lelystad

Ben je geïnteresseerd in onze vergaderlocaties in Lelystad? Neem contact met ons op voor het maken van een reservering. Wil je  eerst nog meer informatie? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Contact Reserveer