Bedrijfsuitjes Lelystad

Perfect voor een onvergetelijke dag!

Een bedrijfsuitje in Flevoland is vaak iets waar collega’s op het werk nog lang over napraten. Een leuk dagje uit in Flevoland is daarom belangrijk. Batavialand is dé locatie voor een verrassend bedrijfsuitje in Lelystad, Flevoland. We hebben een aantal arrangementen voor je samengesteld. Dit zijn slechts een paar suggesties, want er zijn nog tal van andere mogelijkheden! Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken graag een passend voorstel.

Snel naar:

Ontdek Batavialand

In het arrangement Ontdek Batavialand leren jullie tijdens het bedrijfsuitje meer over de Gouden Eeuw of de inpoldering van Flevoland.

Meer over Ontdek Batavialand

Batavia’s Goudjacht

Laat de strijd beginnen! Met Batavia’s Goudjacht strijden jullie in teams om de hoofdprijs; een grote goudklomp. Activiteiten die jullie onder andere zullen uitvoeren zijn:

  • Boogschieten
  • Klimmen naar het nest
  • Specerijen raden
  • Een zeemanslied componeren

Meer over Batavia’s Goudjacht

Steppen naar het werkeiland

Verken met kickbikes de omgeving van Batavialand tijdens jullie bedrijfsuitje in Flevoland. Zo ontdekken jullie op een leuke, sportieve manier de cultuurhistorische kant van Lelystad.

Meer over Steppen naar het werkeiland

Polder Experience

Door middel van het honderd jaar oude veerschip, de MS Waddenzee, krijgen jullie meer te zien van de omgeving van Batavialand in Lelystad. Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie, naast toegang tot Batavialand, een uitgebreide rondleiding op het Werkeiland.

Meer over Polder Experience

Marker Wadden Expeditie

In het Markermeer bevinden zich de Marker Wadden. Met de MS Waddenzee brengen jullie tijdens het bedrijfsuitje in Lelystad een bezoek aan deze natuureilanden.

Meer over Marker Wadden Expeditie

Codekraker op de Batavia

Op zoek naar een spannender bedrijfsuitje in Lelystad? Dan is de Codekraker iets voor jullie! Binnen 1 uur moeten jullie op zoek gaan naar sleutels om de opdrachten uit te voeren. Pas als alle opdrachten zijn uitgevoerd, kunnen jullie de code kraken.

Meer over Codekraker op de Batavia

Maak je dag compleet

Bij veel van onze arrangementen is een lunch inbegrepen. Is dit niet het geval? Dan kan je heerlijk lunchen in Hajé de Taveerne, een sfeervolle brasserie op de werf. Naast een lekkere lunch kunnen jullie hier terecht voor een kopje koffie met gebak of een uitgebreid diner. Zo maak je de dag helemaal compleet.

Daarnaast bieden we nog andere uitjes aan, zoals teambuildingactiviteiten of een demonstratie kanonschieten.

Maak je dag compleet

Locatie bedrijfsuitje Flevoland

Batavialand is een museum dat ligt aan het Markermeer in Lelystad. Het museum is direct naast Batavia Stad gevestigd. Met de auto en het openbaar vervoer is Batavialand eenvoudig te bereiken.

Met de auto

Zodra je in Lelystad aankomt, kun je het beste de borden voor Batavia Stad volgen. Het is mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats van Batavia Stad, maar je kunt ook goedkoper parkeren in de VOC-garage.

Met het openbaar vervoer

Om Batavialand te bezoeken met het openbaar vervoer ga je met de trein of bus naar Lelystad. Vanaf het NS-station neem je stadsbus 3 die naar Batavia Stad gaat.

Plan een bedrijfsuitje in Flevoland

Willen jullie je bedrijfsuitje in Flevoland doorbrengen in Batavialand in Lelystad? Neem dan contact met ons op via reserveringen@batavialand.nl of 0320 – 22 59 20.

Nog niet helemaal zeker? Vraag dan een offerte aan.

Vraag offerte aan