Tour & Travel

Arrangementen voor elk gezelschap

Batavialand vertelt je verschillende verhalen die alles te maken hebben met Nederland als waterland. Ontdek bijvoorbeeld hoe de ruige Zuiderzee getemd werd en uit water Flevoland gemaakt werd; de grootste polder van de wereld!

Een ander prachtig verhaal binnen Batavialand is het verhaal van de VOC. Door een bezoek aan de reconstructie van VOC-schip de Batavia kunt u het leven aan boord van een 17de eeuw schip zelf ervaren.

Het verhaal van ’s werelds grootste polder en een bezoek aan de Batavia zijn slechts twee highlights van Batavialand die je zeker niet mag missen. Maar Batavialand heeft nog veel meer te bieden zoals een scheepswerf met verschillende ambachtsafdelingen waar gebouwd wordt aan een Waterschip en prachtige tentoonstellingen die uiteraard ook allen toegankelijk zijn voor publiek.

DAGTOCHTEN EN COMBINATIE-ARRANGEMENTEN

Voor touroperators en rederijen hebben wij een aantal mogelijke dagtochten en combinatie-arrangementen samengesteld. Vraag onze brochure aan met alle informatie over deze arrangementen. Laat ons weten wat de wensen zijn en wij maken graag een passend voorstel.

TARIEVEN

Voor busmaatschappijen en reisorganisaties biedt Batavialand een speciaal tarief en andere voordelen aan. Wil je weten wat deze tarieven zijn? Vraag dan onze brochure aan.

HOTELS, CAMPINGS EN ANDERE ACCOMMODATIES

Wil je graag een arrangement aanbieden voor jouw hotel, camping of andere accommodatie? Neem dan contact op met ons. Wij laten je graag weten wat de mogelijkheden zijn.