Kinderfeestje

Avontuur in zicht!

Een kinderfeestje vieren bij Batavialand in Lelystad is leuk voor jongens én meisjes! En stiekem ook voor ouders. Zin in een grootscheeps 17de-eeuws avontuur over oude schepen, schatten en ambachten? Zet dan koers naar Batavialand, waar volop mogelijkheden zijn om jouw verjaardagsfeestje op een leuke en leerzame manier te vieren.

Reserveer je kinderfeestje Bel 0320 22 59 00

Origineel en leerzaam verjaardagsfeest

Een keer iets verrassends op jouw kinderfeestje? Neem je vrienden mee naar Batavialand en ga samen op avontuur! Jullie leren alles over het leven van de oermensen, ontdekkingsreizigers en spectaculaire overzeese tochten. In het museum en op de werf zijn talloze activiteiten. Ga terug in de tijd en kruip in de huid van zeelui en ambachtslieden. Een saai kinderfeestje is er in Batavialand niet bij!

Leuke ideeën voor jouw kinderfeestje

Als je jouw verjaardagsfeest bij ons wilt vieren helpen we je graag aan een te gekke dag met je vrienden. En hoe die dag eruitziet, bepaal jij als jarige job helemaal zelf. Natuurlijk krijgen jullie toegang tot het museum en de werf, maar we hebben ook andere leuke ideeën om je kinderfeestje nog toffer te maken. Vertel ons wat jij leuk vindt en wij stellen jouw eigen, unieke verjaardagsfeest samen.

Rondleiding

Een rondleiding door het museum of op de werf, speciaal georganiseerd voor de jarige job! Wil je meer weten over de spannende tocht met de Batavia of heb je interesse in de overzeese handel? We stemmen de inhoud en duur van de rondleiding helemaal af op jouw leeftijd en interesse. Het is tenslotte jouw feestje!

Workshop

Maak je kinderfeestje nog leuker met een toffe workshop bij een van onze ambachten. Jullie maken kennis met het ambacht en testen jullie eigen vaardigheden. En dat allemaal in je eigen groepje! Leer bijvoorbeeld touw knopen, beeldsnijden of ijzer smeden. De meeste workshops duren ongeveer één uur: kies maar wat jij leuk vindt.

Speurtocht

Gaan jullie liever zelf op ontdekking? Met onze spannende speurtochten laten we jou en je vrienden op eigen houtje het museum en de werf verkennen. Speciaal voor jouw feestje zetten we een speurtocht uit. Verzamel zoveel mogelijk informatie en voer alle opdrachten uit. Voordat je het weet ben je het hele museum door! Zie je niets over het hoofd?

Oud-Hollandse spelletjes

Tijdens een kinderfeestje in Batavialand hoef je je zeker niet te vervelen. Naast de rondleidingen, workshops en speurtochten hebben we verschillende spelelementen.
Je kunt bijvoorbeeld diverse oud-Hollandse spelletjes doen, zoals steltlopen, hoepelen en ring werpen. Zo kun je tijdens je feestje ook een competitie houden met je vriendjes als je wilt!

Educatieve film

In het museum hebben we verschillende educatieve films die jullie met elkaar kunnen kijken. Kijk bijvoorbeeld een film van 10 minuten over hoe de replica van de Batavia is gemaakt of over de droom van Cornelis Lely. Zo komt iedereen na jouw verjaardagsfeestje met een mooi verhaal thuis!

Picknick

In Batavialand zijn meerdere picknickplaatsen en horecagelegenheden om tijdens of na het kinderfeestje even lekker uit te rusten, bij te praten over alle indrukken en gezellig wat te eten en te drinken met je vrienden. Een leuke toevoeging aan je unieke kinderfeestje! Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!

Prijs kinderfeestje

Een kinderfeestje bij Batavialand is al mogelijk vanaf € 10,25 per persoon. De meeste extra activiteiten zijn inbegrepen in de prijs. Ben je benieuwd naar de exacte kosten voor jouw unieke verjaardagsfeest? Neem gerust contact met ons op.

Reserveer je kinderfeestje Bel 0320 22 59 00

Stel jouw eigen kinderfeestje samen

Ben jij of is je kind binnenkort jarig en zie je een verrassend en leerzaam kinderfeestje wel zitten? Neem contact op met de afdeling Reserveringen. Wij geven graag samen met jullie invulling aan een eigen en uniek kinderfeestje om nooit meer te vergeten!