Batavialand biedt diverse ruimtes voor al je vergaderingen, lezingen, bedrijfspresentaties en andere zakelijke bijeenkomsten.

Vergadering

De fraaie Commandeurskamer op de werf en de Zuiderzeezaal in het museum zijn authentieke vergaderruimtes. Deze vergaderruimtes zijn geschikt voor een gezelschap van vijftien tot twintig personen. Beide locaties bieden uitzicht op het Markermeer en zijn sfeervol ingericht met o.a. een prachtige eikenhouten tafel, die vakkundig gemaakt is op de werf.

Lezing

De IJsselmeerzaal doet dienst als filmzaal en theater, maar zijn ook prima te gebruiken voor lezingen en presentaties. De IJsselmeerzaal is voorzien van vaste stoelen, groot projectiescherm en een aparte techniekruimte.

Congres

Batavialand beschikt over twee multifunctionele zalen (Ontginningszaal en de Pelsaert) die uitstekend ingericht kunnen worden als congreslocatie. Dankzij de flexibele inrichting kunnen we de opstelling geheel aanpassen aan uw wensen. De zalen beschikken over een vaste beamer met projectie op een groot projectiescherm. Desgewenst plaatsen we een podium en verduisteren we de locatie met gordijnen. Batavialand is uitermate geschikt voor het uitwerken van opdrachten in kleine groepjes.

Vergaderarrangement

Wij bieden vergaderarrangementen voor een halve of hele dag (exclusief zaalhuur). Uiteraard kun je dit arrangement uitbreiden met een afsluitende borrel of diner.