NAT

Batavialand en Waterschap Zuiderzeeland organiseren samen NAT, hét waterevenement voor leerlingen uit groep 6 t/m 8.

Tijdens dit evenement van 7 en 8 november 2017, volgen leerlingen acht korte workshops van vooraanstaande waterpartijen als Vitens, Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, HKV lijn in water, Rijkswaterstaat en Waterschap Zuiderzeeland. Maar ook van Batavialand en RCE Scheepsarcheologie. Een dagdeel watereducatie inclusief busvervoer binnen Flevoland.

Data, tijden en duur
Elk van de acht workshops duurt 15 minuten en samen vormen ze een programma van één dagdeel. Het programma is in de ochtend te volgen op dinsdag 7 en woensdag 8 november 2017. De workshops sluiten aan bij kern- en leerdoelen van het basisonderwijs.

Dinsdag 7 november*
Doelgroep: groepen 6, 7 en 8
Leergebied: omgevingsonderwijs, watereducatie
Tijdsbeslag: van 9.10 tot 12.10 uur
Plaats van uitvoering: Batavialand in Lelystad
Kosten: €7,50 per kind, inclusief busvervoer binnen Flevoland.

Woensdag 8 november
Doelgroep: groepen 6, 7 en 8
Leergebied: omgevingsonderwijs, watereducatie
Tijdsbeslag: van 9.10 tot 12.10 uur.
Plaats van uitvoering: Batavialand in Lelystad
Kosten: €5 per kind, exclusief busvervoer binnen Flevoland

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 10 oktober 2017. Neem contact op met de receptie van Batavialand, via info@batavialand.nl of  via (0320) 225 900.

Vragen?
Neem contact op met Caroline Koolschijn, educator via caroline.koolschijn@batavialand.nl of  via (0320) 225 900.

*We bieden alleen op 7 november deelname aan NAT inclusief busvervoer aan. Dit aanbod is voor scholen in Flevoland. Wees er snel bij, want er is beperkt plek. Márion Reizen uit Dronten verzorgt het vervoer van de leerlingen.

Scholen & Kids

In Batavialand kan je vooral lekker veel “doen”! Dat maakt een bezoek voor kinderen erg leuk. Batavialand heeft ook een breed aanbod aan culturele activiteiten voor het onderwijs. Ons streven is om de lesstof op een attractieve manier aan te bieden, een bezoek in het kader van het lesprogramma wordt zo echt “edutainment”.

Scholen & Kids